God Jul & Gott Nytt År

Vår släde står startklar med allt man kan önska sig. För du har väl önskat dig ett verktyg i år? Det är du värd tycker vi. Så snäll som du varit. Info: Vi har julledigt 23/12 – 1/1.

Träning ger färdighet!

Det vet alla...och inte bara det, det är hälsosamt och trivsamt också. Därför har vi infört att alla anställda på IKV TOOLS ska få gymkort och möjlighet att träna två timmar i veckan på arbetstid. Herrejösses vad bra det kommer att bli. Folk blir starkare, mår bättre, någon kanske klagar över träningsvärk på morgonkaffet men träningsvärk är ju som alla vet vekhet som lämnar kroppen. Långsiktigt är det ju en win-win. Vi ses på gymmet!

Unik provpress ger nya möjligheter

I maj 2017 levererades den nya Zani excenterpressen med 800 tons presskraft till IKV Tools nya lokaler. Med sin kompletta bandlina blir den ett kraftfullt tillskott för verksamheten. Pressen har en bordsstorlek på 4 500 mm x 1 800 mm och ger därmed möjligheter att bygga verktyg i en helt ny storleksklass. Den nya pressen ger oss en unik position i Norden och vi har redan fått förfrågningar från en rad intresserade kunder.

Electrolux Laundry System valde närproducerat

Christofer Bodin och hans kollegor från Electrolux Laundry System träffade IKV Tools under sitt besök på Elmia Subcontractor 2015. De var där för att leta eventuella samarbetspartners inför en kommande produktutveckling och fick ett gott intryck av företaget från Forsheda. Trevligt!

« 1 2 »