NC OPERATÖR & VERKTYGSTEKNIKER

NC OPERATÖR Vi söker dig som är noggrann flexibel och med förmågan att arbeta självständigt. Du kommer att ingå i vår NC grupp och arbeta i vår moderna maskinpark. Du ska ha erfarenhet av skärande bearbetning och beredning. Arbetet gäller kvällsskift. VERKTYGSTEKNIKER Vi söker dig som är flexibel, noggrann och har goda kunskaper och erfarenhet av pressverktyg. Ditt arbete kommer att bestå av provning/intrimning av verktyg samt att vara delaktig i problemlösning/förbättringsarbete. Skicka din ansökan till Alexander Timour VD, alexander.timour@ikvtools.se

Vi presenterar: mer precision och större kapacitet.

Nu är vår Kitamura-maskin från Edströms installerad. Ett under i precision, helt inskavd för hand.

EuroBLECH 23-26 okt

Vi ses på mässan EuroBLECH den 23-26 oktober. Du hittar oss i Hall 27- Monter D52. Vi ses!

Välkommen Marino!

Marino är en kille som precis tog studenten från Smålands Tekniska i Värnamo. (En skola vi är engagerade i) Hur som helst…han fick jobb direkt hos oss, en toppenkille!

God Jul & Gott Nytt År

Vår släde står startklar med allt man kan önska sig. För du har väl önskat dig ett verktyg i år? Det är du värd tycker vi. Så snäll som du varit. Info: Vi har julledigt 23/12 – 1/1.

Träning ger färdighet!

Det vet alla...och inte bara det, det är hälsosamt och trivsamt också. Därför har vi infört att alla anställda på IKV TOOLS ska få gymkort och möjlighet att träna två timmar i veckan på arbetstid. Herrejösses vad bra det kommer att bli. Folk blir starkare, mår bättre, någon kanske klagar över träningsvärk på morgonkaffet men träningsvärk är ju som alla vet vekhet som lämnar kroppen. Långsiktigt är det ju en win-win. Vi ses på gymmet!

« 1 2 »